Partner van AVN

Wij zijn blij de AGF-branche te mogen ondersteunen als partner van AVN. Leden van AVN krijgen 10% korting op onze software. Het is voor ons belangrijk dat het goed gaat met uw onderneming en daar dragen wij graag onze steen aan bij!

Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN) is de nieuwe naam van AGF Detailhandel Nederland (ADN) en is de ondernemende en betrokken brancheorganisatie voor groente, fruit en versspecialisten in Nederland.

Lenstra Informatica is een klein familiebedrijf dat 20 jaar geleden begonnen is met het schrijven van software speciaal voor de vers-branche. Waar toen vooral een toegevoegde waarde lag in de weegschaal-kassakoppeling voor het beheren van artikelen en omzetten, is WeightManager nu steeds meer een compleet back-officepakket geworden waarin koppelingen met boekhoudpakketten, webshops, digitale prijskaartjes, benchmarking en mogelijkheden voor voorraad, digitaal factureren, bestellingen, klantprijzen etc. volledig ondersteund worden.

Onze passie ligt vooral in het ondersteunen en ontzorgen van de ondernemer, door bedrijfsprocessen daar waar mogelijk te automatiseren. Je houdt dan niet alleen meer handjes over in de onderneming, een verlaging van foutmarge, een betere controle en snellere bijsturing op de marges zorgt voor een gezonde kijk op de onderneming.

Lenstra Informatica, Partner van AVN.

Voor meer informatie over lidmaatschap en korting kunt u met ons of AVN contact opnemen.

AVN WeightManager

Scroll naar boven