Partner van AVN

WeightManager ontzorgt, bespaart en geeft een gezonde kijk op de onderneming

Lenstra Informatica is een klein familiebedrijf dat 15 jaar geleden begonnen is met het schrijven van software speciaal voor de vers-branche. Waar toen vooral een toegevoegde waarde lag in de weegschaal-kassakoppeling voor het beheren van artikelen en omzetten, is WeightManager nu steeds meer een compleet back-officepakket geworden waarin koppelingen met boekhoudpakketten, webshops, digitale prijskaartjes, benchmarking en mogelijkheden voor voorraad, digitaal factureren, bestellingen, klantprijzen etc. volledig ondersteund worden.

Onze passie ligt vooral in het ondersteunen en ontzorgen van de ondernemer, door bedrijfsprocessen daar waar mogelijk te automatiseren. Je houdt dan niet alleen meer handjes over in de onderneming, een verlaging van foutmarge, een betere controle en snellere bijsturing op de marges zorgt voor een gezonde kijk op de onderneming.

Wij zijn blij de AGF-branche te mogen ondersteunen als partner van AVN. Naast 10% korting voor de leden, gaan we ook workshops aanbieden. Het is voor ons belangrijk dat het goed gaat met uw onderneming en daar dragen wij graag onze steen aan bij. Voor meer informatie over lidmaatschap en korting kunt u met ons of AVN contact opnemen.

Scroll naar boven