VersPlanner

Lenstra VersPlanner

“Het is winst in tijd die ik op ongeveer 10 uur per week werk raam.” 

— Ruud Sommerdijk, Mede- eigenaar

Lenstra VersPlanner

Werkfruit abonnementen leveren veel omzet op, maar zijn vaak een flinke administratieve uitdaging. Elke klant heeft op zijn beurt zijn persoonlijke wensen en uitzonderingen. Om dit goed bij te houden wordt er meestal in excel gewerkt, maar dat is nu niet meer nodig.

Met de Lenstra VersPlanner voer je éénmalig de inhoud van een standaard kist in. Kies de juiste kist bij de klant en wijzig naar wens de uitzonderingen voor deze klant. Kies een leverdag en eventueel een route en deze ligt direct vast voor de volgende bestellingen.

Voor de inpakker(s) kan er eventueel met een touchscreen gewerkt worden, maar het kan ook gewoon op de pc. Er wordt een leverdag geselecteerd en eventueel een route. Daarna komt er per kist een paklijst en een etiket uit de printer. Inpakken maar!

Tot slot krijgt de chauffeur een routelijst uit het systeem en worden de kisten automatisch gefactureerd.


Ervaringen van de gebruiker:

Ruud Sommerdijk van Van Eldijk Passie voor vers:

“Nu voeren we alle gegevens in de beheeromgeving in als een nieuwe klant zich aanmeldt en beneden in de productie kunnen ze gewoon via het touchscreen de orders aflopen. Het is winst in tijd die ik op ongeveer 10 uur per week werk raam.” 

Tonny van Eldijk:

“Wij hebben een paar jaar terug de keuze gemaakt om Lenstra ons bedrijf verder te laten professionaliseren. Inmiddels ruim 25 jaar werken wij met dit pakket naar tevredenheid. Deze uitbreiding is een volgende stap naar efficiënte oplossingen met automatisering. En er zullen nog vele stappen volgen. Werkfruit naar de zakelijke markt is voor ons een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Proces verbetering brengt op dit onderdeel rust en veel tijd voordeel, met een professionele uitstraling naar onze klanten.”

“Wilt u dit pakket in werking zien dan is dat altijd mogelijk voor mijn (oud) collega groentemannen en -vrouwen.”

Lenstra VersPlanner- Van Eldijk Maaltijdservice
Scroll naar boven