WeightManager

Basis
In de basis is WeightManager een software programma met een koppeling met je kassa/weegsysteem. Je kunt je artikelbestand beheren en omzettransacties analyseren en verwerken.
De mogelijkheden van deze data is eindeloos. Zo kun je met het systeem ook een verbinding maken met je webshop, digitale prijskaarten, boekhoudprogramma’s en kun je voorraden beheren, kostprijscalculaties maken van maaltijden en salades, marges beheren, factureren, bestellingen verwerken, etc.

Onafhankelijk
WeightManager is het meest onafhankelijke softwareprogramma voor versspecialisten op de markt. We hebben partnerships met diverse weegschaalleveranciers, webshopbouwers, boekhoudprogramma’s en leveranciers van digitale prijskaarten. Hierdoor heeft de gebruiker altijd keuzevrijheid in de verschillende systemen.
Daarnaast zorgt samenwerking altijd voor een beter product.

Gebruiker
De gebruikers van WeightManager zijn voornamelijk versspecialisten zoals, bakkers, slagers, groentehandels, visspecialisten, kaas en delicatessen, maar ook groothandels maken graag gebruik van de uitgebreide mogelijkheden in het productieproces.

Modules
WeightManager bestaat uit verschillende lichte en zwaardere modules. Je betaalt alleen wat je gebruikt. Zo zijn de lasten ook naar draagkracht.

Licentie
Je hoeft WeightManager niet te kopen. Je betaalt een jaarlijkse licentievergoeding. Deze is all-in. Je ontvangt daarvoor (her)installatie, onbeperkt support, advies over implementatie, onderhoud en updates.
Je kunt er ook voor kiezen de jaarlicentie maandelijks te betalen per automatische incasso.

Maatwerk
We zijn geen groot software huis, maar een klein familiebedrijf. Dat heeft als voordeel dat we al onze klanten kennen en we snel kunnen opereren. Het komt weleens voor dat een onderneming een specifieke wens heeft rondom de software. In dat geval kunnen we op korte termijn maatwerk leveren. Omdat we in veel gevallen de werkwijze van de klant al kennen, is de aansluiting van het maatwerk op de praktijk snel gemaakt. Een goede aansluiting op de praktijk betekent ook efficiënt inzetten van de ontwikkel-uren.

Weightmanager
Scroll naar boven